Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

tésztaszűrők & konyhai szűrők

Tökéletesen al dente tészta minden alkalommal: az alábbi szuper konyhai szűrőknek hála többet nem kell forró vízzel zsonglőrködnöd a csap felett.

Te is jártál már úgy, hogy kapkodva kellett helyet csinálnod a mosogatásra váró edények között a tészta leszűréséhez, reménykedve, hogy eközben nem fő teljesen szét az étel? Az alábbi okos kialakítású, helytakarékos tésztaszűrőket úgy tervezték meg, hogy minél inkább leegyszerűsítsék számodra ezt a konyhai folyamatot, és akár egyenesen a lábosból kiemelhesd az elkészült tésztát vagy zöldségeket.

Lepd meg magad te is ezekkel a kényelmes konyhai szűrőkkel!

A legjobb konyhai szűrők

A jól időzített szűrés a legfontosabb utolsó lépés a tészta vagy zöldségek főzésekor annak érdekében, hogy tökéletes állagú ételt kapjunk. A forró vizes fazékkal egyensúlyozni azonban nem a legegyszerűbb feladat, sokszor pedig elegendő hely sem áll rendelkezésre a mosogatóban a nagy szűrők számára, így könnyen kapkodásba torkollhat a művelet.

Fontos tehát, hogy olyan jó kialakítású szűrőt válassz, ami passzol a mosogató méreteihez és a főzési szokásaidhoz

Az általában nagyobb méretű, külön álló szűrők előnye, hogy nagy adagokat is le tudsz szűrni, így ha gyakran főzöl több személy részére, érdemes egy ilyet tartani a konyhában. Ebben az esetben viszont mindig figyelned kell arra, hogy a szűrőnek legyen elég hely a mosogatóban.

A tésztaszűrős fazekak szuper kettő az egyben megoldást kínálnak a kérdésre, jellemzően nagyobb, több személyes adagok elkészítéséhez.

A tésztafőző kosárral egy-egy adagot főzhetsz ki, ellenben bármilyen méretű fazék falára felakaszthatod, így akár egy időben több féle tésztát is főzhetsz, elkészültekor pedig egy mozdulattal kiemelve már le is szűrheted.

Modern design megoldások

A szűrők alapvetően nem bonyolult eszközök, mégis fontos, hogy jól átgondolt formatervű, kényelmesen használható segítőid legyenek a konyhában. Olyan kiváló minőségű megoldásokat válogattunk be kínálatunkba, amikkel garantáltan gyerekjáték lesz a tészta, zöldség és egyéb ételek leszűrése.

Fedezd fel őket te is és csapj le a legszebb designer tésztaszűrőkre és konyhai szűrőkre!

Az oldal tetejére