Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

gránit mosogatók & mosogató tálcák

Tartós, karcálló és mindeközben gyönyörű színekben elérhető mosogatót álmodtál meg konyhádba? Hadd mutassuk be a legszebb gránit mosogatótálcákat!

Az alábbi prémium minőségű gránit, silgranit mosogatótálcák nemcsak elegáns kiegészítői lesznek konyhádnak, de használatuk is élvezet: tisztán tartásuk egyszerű, strapabírásuk kiemelkedő, ráadásul számos stílusban és színben érhetőek el.

Koronázd meg te is a konyhádat a legszebb gránit mosogatóval piacvezető gyártók design megoldásai közül!

Rendezés:

A konyhai mosogató anyaga

A mosogató kiválasztása a konyhába nagyon fontos feladat, hiszen nap nem telik el anélkül, hogy ez az eszköz valamilyen formában használva ne legyen. A beépítés módja, mérete és formája mind lényeges szempontok, amiket már a konyha tervezésének legelején figyelembe kell venni, hiszen nagyban befolyásolják a helyiség végleges kialakítását.

Mindezek mellett az is nagyon fontos, hogy a kiválasztott mosogató megjelenésében és színében is passzoljon a helyiség berendezéséhez és az oda megálmodott hangulathoz. Ezzel kapcsolatban az első és legfontosabb kérdés a leendő mosogató anyaga, ami egyszerre van hatással a megjelenésére, tartósságára és funkcionalitására.

Gránit és silgranit mosogatók

Stílusos, tartós és kiválóan használható: a gránit mosogatók csapteleppel az egyik legjobb választás a konyhába. A gránit elegáns, prémium megjelenésű, rendkívül tartós és ütésálló, nagyon nehezen karcolódó. A gránit mosogató tisztítása is könnyű, a vízkő kevésbé látszik meg ezen az anyagon és általába véve kevésbé tisztítás igényes. A foltok és használati nyomok egy súrolószivaccsal és némi vízzel problémamentesen eltávolíthatóak. A gránit mosogató emellett kemény és nehéz, így a ráengedett víz is csendesebb, nem bocsát ki zajt.

Kínálatunkban emellett találkozhatsz SILGRANIT mosogatótálcákkal is. A silgranit egy 80%-ban természetes gránitot tartalmazó gránit őrlemény, akril és kerámia kötőanyag, valamint színezőanyagok hozzáadásával. A silgranit 280°C-ig hőálló, karc- és vágásálló.

A gránit mosogatók számos kialakítással (egymedencés gránit mosogató, kétmedencés gránit mosogató) valamint csepegtetővel is elérhetők.

Gránit mosogató színek

A gránit mosogatók izgalmas színben érhetőek el, ezért gyönyörű hangsúlyos, kontrasztos hatás (szürke, antracit, kávé, fekete gránit mosogató) és a pult felületébe olvadó natúr, semleges megjelenés (bézs, fehér gránit mosogató) egyaránt elérhető velük.

Mivel a gránit, silgranit mosogató egy anyagból van kiöntve, teljesen átszínezett, ezért közvetlen napfény esetén is megtartja a színét, nem kell elszíneződéstől tartani.

Design mosogatótálcák piacvezető gyártóktól

Webshopunkba olyan prémium minőségű konyhai gránit mosogatótálcák válogattunk össze, amiket belsőépítészeti projektek során már sikerrel és megelégedéssel használtunk, és biztos lehetsz benne, hogy egy életen át kitartó eszközt kapsz kézhez. A modern, minőségi anyaghasználatnak és az ergonomikus, felhasználóbarát formaterveknek köszönhetően ezeknek a mosogatóknak a használatát még a kevésbé kedvelt tevékenységek közben is biztosan élvezni fogod.

Mindemellett különböző kialakítások, színek és designok terén is széles választékkal várunk, hogy ne kelljen a külső és a minőség tekintetében kompromisszumot kötnöd, s a választott mosogató tökéletesen illeszkedjen otthonodba és a konyha berendezéséhez - mindezt díjnyertes, piacvezető gyártók jóvoltából. A gránit mosogatók hozzájuk tökéletesen illő csapteleppel is elérhetők.

Találd meg te is a legkényelmesebben használható és legszebb kialakítású gránit mosogatót, aminek segítségével öröm lesz a munka a konyhában!

Az oldal tetejére