Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

krómozott & rozsdamentes acél mosogató csaptelepek

Ismert, bevált és nem hiába közkedvelt: fedezd fel a legszebb rozsdamentes acél mosogató csapokat!

Az alábbi kínálatban a nedves környezetnek tökéletesen ellenálló, higiénikus és könnyen tisztítható krómozott csapokat találsz. A prémium anyaghasználat mellett számos praktikus és ergonomikus design formaterv közül választhatsz a minél kényelmesebb használat és a legmodernebb összkép érdekében.

Csapj le te is egy elegáns rozsdamentes acél konyhai csaptelepre amivel élvezet minden konyhai feladat!

Rendezés:

ANTAS króm mosogató csaptelep

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 13.
71.060 Ft 55.810 Ft

ANTAS-S króm mosogató csaptelep

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
102.570 Ft 78.180 Ft

CULINA-S króm mosogató csaptelep

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
230.650 Ft 208.290 Ft

CULINA-S matt acél mosogató csaptelep

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 13.
294.690 Ft 266.230 Ft

MIDA króm íves mosogató csaptelep

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
43.610 Ft 38.530 Ft

CULINA-S MINI króm mosogató csaptelep

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
169.660 Ft 152.380 Ft

CULINA-S MINI matt acél mosogató csaptelep

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
214.390 Ft 193.040 Ft

MIDA-S króm íves mosogató csaptelep

Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
81.230 Ft 66.990 Ft

FONTAS II króm vízszűrős mosogató csaptelep

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
124.930 Ft

FONTAS II matt acél vízszűrős mosogató csaptelep

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. február 01.
138.150 Ft

Stílusos króm mosogató csaptelepek

Egy jó minőségű csaptelep aligha hányozhat a konyhából. Azonban amilyen fontos egy jó mosogató csap, olyan gyakran gyűlik meg vele az ember baja, legyen szó akár egy rosszul nyíló karról, csöpögésről vagy vízkövesedésről. Amikor pedig egy csaptelep megbízhatónak bizonyul, még mindig nem biztos, hogy a konyha berendezéséhez és a megálmodott hangulathoz is tökéletesen passzolni fog.

A krómozott és rozsdamentes acél mosogató csaptelepek nagyszerű és méltán népszerű megoldások modern konyhákba. Hála a semleges színnek, egy króm csaptelep bármilyen konyhai környezetbe és berendezéshez beleilleszthető. 

Webshopunkba olyan prémium minőségű rozsdamentes acél csaptelepeket válogattunk össze, amiket belsőépítészeti projektek során már sikerrel és megelégedéssel használtunk, és biztos lehetsz benne, hogy egy életen át kitartó eszközt kapsz kézhez. A modern krómozott mosogató csaptelepek között számos kényelmes és higiénikus megoldást találsz.

  • A modern vízszűrős krómozott csaptelep megoldások igazi minőségi, kényelmes és higiénikus megoldások. Ez a fajta csaptelep víztisztító berendezésre csatlakoztatható, külön kifolyó tartozik a szűrt vízhez és a vezetékes csapvízhez, melyek ezáltal nem keverednek egymással, így higiénikus, helytakarékos és kényelmes választások. Két kezelőkar tartozik hozzá, az egyikkel a hideg-meleg csapvizet, a másikkal a szűrt vizet engedheted.
  • A rozsdamentes acél csaptelep kihúzható zuhannyal hatalmas segítség nagy edények, zöldségek tisztításakor, hiszen így magát a csap fejét kihúzva és azt pozicionálva intézheted a mosogatást, megelőzve a víztócsák a csap környékén.
  • A flexibilis rozsdamentes acél csaptelep hasonlóképp megkönnyíti a mosogatást, ráadásul a csap fejének helyére illesztése is roppant könnyű feladat az ötletes kialakításnak köszönhetően.

Mindemellett színek és designok terén is széles választékkal várunk, hogy ne kelljen a külső és a minőség tekintetében kompromisszumot kötnöd, s a választott gránit csaptelep tökéletesen illeszkedjen otthonodba és a konyha berendezéséhez. Piacvezető márkák kínálatából válogathatsz, így egymással tökéletesen harmonizáló rozsdamentes acél csaptelep és mosogató kombinációk is megtalálhatóak honlapunkon.

Találd meg te is a legkényelmesebben használható és legszebb kialakítású design konyhai króm csaptelepet, aminek segítségével öröm lesz a munka a konyhában!

Az oldal tetejére