Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

ajtó ütközők & ajtó kitámasztók

Egyszerű de nagyszerű: miért ne lehetne szép is? Fedezd fel a legesztétikusabb ajtókilincs ütközőket és ajtó kitámasztókat!

Az alábbi kiváló minőségű ajtó kitámasztók hatékonyan védik a falakat és ajtókat a sérülésektől, ugyanakkor stílusos, ötletes formatervezéssel is büszkélkedhetnek, így dekorációs elemekként is nagyszerűen illeszthetők otthonod berendezésébe.

Kombináld te is a kellemest a hasznossal, szerezd be a legmodernebb design ajtó ütközőket!

Rendezés:

BUDDY sötétszürke 2db-os szilikon gumi gumi ajtókitámasztó ék

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 27.
8.290 Ft

ENTRA matt acél-fekete falra szerelhető kilincs ütköző

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
9.090 Ft
(1)

ENTRA matt acél-fekete falra szerelhető ajtó ütköző

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
10.190 Ft

STOP matt acél-fekete 2 kg-os ajtó - ütköző vagy támasztó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
25.590 Ft

STOP matt acél-fekete 1 kg-os ajtó - ütköző vagy támasztó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
19.890 Ft

WEDO fekete ajtó kitámasztó - ütköző

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
9.390 Ft

BUDDY sötétszürke szilikon gumi ajtókitámasztó ék

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
4.690 Ft

BUDDY piros szilikon gumi ajtókitámasztó ék

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
3.900 Ft 3.290 Ft

Különleges, designer ajtó ütközők és ajtó kitámasztók

Ha ajtó kitámasztókról beszélünk, általában csak a funkció jut eszünkbe, és csak a legritkább esetben lebeg a szemünk előtt stílusos dekorelem. 

Az ajtókilincs ütközők és ajtó kitámasztók valóban hasznos eszközök: segítségükkel megóvhatod a falakat és magukat az ajtókat azok kicsapódásától, legyen szó huzatról, egy óvatlan mozdulatról vagy épp egy lelkes háziállat betoppanásáról. Az ütközők és támasztók vagy eleve megakadályozzák a kicsapódást, vagy a falat védik meg a kilincsek okozta ütésektől. Ennél fogva ezek az eszközök szinte mindig szem előtt vannak, így adja magát a kérdés: miért ne lehetnének dekoratívak is?

A kreatív designereknek és formatervezőknek hála webshopunkban különböző kiváló minőségű, ugyanakkor ötletes, stílusos kialakítású ajtó és kilincs ütközők közül válogathatsz, amik a legszebb modern otthonokban is nagyszerűen mutatnak, harmonikusan járulva hozzá a berendezés egységességéhez. Az acél ütközők és kitámasztók modern hatást kölcsönöznek, míg a színes, játékos megoldások vidám kiegészítői lehetnek gyerekszobáknak és a lakás többi részének egyaránt.

  • A falra szerelhető kilincsütköző megvédi a falat a sérülésektől. Puha gumi ütközője sérülésmentesen tompítja az ütődést. Praktikus, stílusos és hasznos kiegészítő.
  • Az alacsony, henger alakú ajtókitámasztók gumírozott széllel akadályozzák meg az ajtók kicsapódását, miközben az ajtót is védik az ütődésektől. 1kg-os és 2kg-os változatban is beszerezheted, így a legnagyobb huzatban is biztosan megvédik az ajtókat és falakat.
  • Az ajtókampóval ellátott ajtókitámasztó a klasszikus ék alakú formát veszi alapul, használaton kívül pedig a kilincsre akaszthatod, így nem kallódik a szoba padlóján és mindig kéznél lehet.
  • Az Umbra BUDDY termékcsaládjához tartozó, emberke formájú ajtó kitámasztók játékos és humoros tartozékok, amik bármelyik helyiségbe képesek egy kis extra vidámságot csempészni.

Ints búcsút a falon csattanó ajtóknak, fedezd fel te is a legjobb minőségű és legszebb formatervezésű ajtókilincs ütközőket és ajtó kitámasztókat!

Az oldal tetejére