Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

dísztálak & tálkák

Dekoratív kiegészítők, és még hasznosak is: bemutatjuk a legszebb dísztálakat és tálkákat, amiket garantáltan imádni fogsz az asztalok és komódok tetején látni!

Az alábbi dísztálak segítségével elegáns és stílusos módon dobhatod fel az üres felületeket, miközben rendező-tároló eszközökként is használhatod őket. Más dísztárgyakkal kombinálva pedig kreatív, egyedi kompozíciókat hozhatsz létre belőlük.

Modern formatervezéssel, elegáns szín- és anyaghasználattal és ötletes kialakítással segítenek otthonod szépítésében - találd meg te is kedvenc darabjaidat!

Rendezés:

PRISMA matt sárgaréz 18x28cm-es acél ékszertartó tálca

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
9.490 Ft

MOON betonszürke 50cm átmérőjű polystone tálca

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
28.890 Ft 22.790 Ft

POISE fehér fém két szintes tál

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
10.900 Ft 9.190 Ft

FOUNTAIN PLANTER fehér asztali virágtartó

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
10.900 Ft

HUB szürke 2db-os gumi peremes üveg tálca szett

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 30.
28.490 Ft

WAVE sárgaréz fém tálca

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
15.190 Ft

Egyedi, dekoratív dísztálak és tálkák

Az asztalok, akár a családi étkezőasztalról, akár a nappali közepén elhelyezett kávézó- vagy dohányzóasztalról van szó, általában az adott helyiség központi elemének számítanak, viszonylag nagy felülettel, amit kár lenne dekoráció nélkül hagyni. Hasonló a helyzet az üresen árválkodó polcokkal, komódokkal és éjjeli szekrényekkel is. Egy-egy szép dísztál segítségével könnyedén feldobhatod ezeket a felületeket.

Néhány jól kiválasztott dísztál és tálka segítségével nemcsak elegáns dekorációs elemekre tehetsz szert, de a multifunkciós tároló megoldások segítségével még környezetedet is rendezetten tarthatod. A nagyobb méretű, több emeletes, kerek vagy hosszúkás dísztálak dohányzóasztalok, étkezőasztalok díszeként mutatnak nagyszerűen, míg a kisebb tálkák és rendszerezők a különböző apróságok - ékszerek, órák, pipere termékek - egy helyen tartásában segítenek komódok, szekrények tetején a hálószobában. A dísztálakat egyéb dekorelemekkel, növényekkel, szobrokkal, képekkel kombinálva pedig elegáns, egyedi kompozíciókat hozhatsz létre amiket bármikor könnyedén cserélhetsz a hangulatodnak megfelelően.

Webshopunkban olyan modern és stílusos dísztálakat gyűjtöttünk össze, amik önmagukban is remekül mutatnak - nemcsak konkrét asztalok, de komódok, polcok tetején is -, valamint kombinálásukkal is könnyedén létrehozhatod a saját személyiségedet legjobban tükröző dekorációs megoldást. 

Fedezd fel te is a legszebb dísztálakat és ötletes kialakítású rendező tálkákat, és alkosd meg segítségükkel a tökéletes nappali díszt vagy épp az étkező központi dekorelemét!

Az oldal tetejére