Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

hamutartók & hamutálak

Egy minőségi, hőálló hamutál a dohányzás elengedhetetlen kiegészítője: fedezd fel a legstílusosabb megoldásokat!

A kiszóródó hamu, az égésnyomok és az elguruló cigarettacsikkek ellen a legegyszerűbb megoldást a hamutartó biztosítja Az alábbi prémium minőségű acél darabok között cigaretta támasztó és a kellemetlen szagok csökkentését segítő zárható hamutálat is megtalálsz.

Ints búcsút a kiszóródó hamunak és sokáig terjengő szagoknak, szerezz be egy megbízható álló vagy zárható hamutálat!

Rendezés:

EASY matt acél nyitott hamutartó cigaretta támasztó funkcióval

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
7.990 Ft 5.990 Ft

EASY matt acél zárható hamutartó forgó tetővel

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
25.990 Ft 19.490 Ft

Modern hamutartók és zárható hamutálak

Ha dohányzásról van szó, a tisztaság fenntartásához és a bútorok, szőnyegek megóvásához elengedhetetlen egy megfelelően álló hamutál, akár kültéri, akár beltéri felhasználáshoz van rá szükség. Ha pedig a kiválasztott hamutartó még modern, ízléses formatervezéssel is bír, akkor az asztaloknak is stílusos dekorációjává válik.

Kültéri felhasználású hamutartók esetében fontos, hogy strapabíró, megfelelő súllyal rendelkező, minőségi hamutálat válassz, ami a kerti partik alkalmával és használaton kívül sem fog felborulni. A cigarettarögzítővel kialakított megoldások különösen nagy segítséget nyújtanak akkor, amikor egyszerre többen is használják a hamutartót, és sokkal kényelmesebbé teszik az élményt.

Beltéri hamutartók esetében különösen fontos, hogy a legnagyobb biztonsággal lehessen használni őket. Egy zárható hamutál az egyik legjobb választás beltérbe: az elforgatható tetővel használat után gyorsan lezárhatod a hamutartót, így csökkentheted a kellemetlen szagok szabad áramlását a lakásban.

A webshopunkban olyan minőségi acél hamutálak közül válogathatsz, melyek stílusos díszei lesznek az asztaloknak miközben remek kialakítással gondoskodnak a kényelmes használatról.

Fedezd fel te is a legjobb design hamutartókat és vess véget a kellemetlen szagoknak és kiszóródó hamunak!

Az oldal tetejére