Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

ékszertartó állványok

Te is imádod a néhány éve divatba jött rétegezhető nyaklánc trendeket, esetleg mindig is gyűjtötted őket? Ismerd meg a legszebb, ékszer rajongók számára kötelező design ékszertartó állványokat! 

Egy stabil, elegáns, minőségi ékszertartó állvány segítségével végre esztétikus, jól átlátható és könnyen hozzáférhető módon tárolhatod a kedvenc nyakláncaidat, a rövidebb fazonoktól kezdve az egészen hosszúakig, miközben a szobádat is gyönyörűen díszítheted velük.

Csapj le te is kedvenc ékszertartó állványodra és ints végleg búcsút a minduntalan összegabalyodó láncoknak!

Rendezés:

ORCHID acélszürke ékszertartó fa

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
11.390 Ft
(2)

TRIGEM fehér-fémes ezüst fém ékszertartó állvány

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
13.290 Ft

TRIGEM 5 arany-fehér fém ékszertartó állvány

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
10.900 Ft

TRIGEM fehér-sárgaréz fém ékszertartó állvány

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
13.290 Ft 10.990 Ft
(1)

TESORA sárgaréz acél ékszertartó állvány

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
17.090 Ft 14.490 Ft

TESORA fehér-fémes ezüst acél ékszertartó állvány

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 12.
17.090 Ft 14.490 Ft

PRISMA matt sárgaréz ékszertartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 30.
12.890 Ft

Az elegáns ékszertartó állványok előnyei

Szereted a nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat? Akkor egy elegáns ékszertartó állvány nemcsak az asztal vagy a komód dísze lehet az otthonodban, de ékszereid helyes tárolásában is hatalmas segítségedre lesz.

Biztosan láttad már ékszerüzletekben, valamint te is tapasztalhattad, hogy a láncok tárolásának legideálisabb módja, ha fel tudod akasztani őket valahova. Ezen a módon elkerülheted a láncok összegubancolódását, amit utána - különösen, ha sietve indulnál valahova - nem kis türelemjáték szétszedni, ráadásul maguk a láncok is károsodhatnak, karcolódhatnak és elpattanhatnak ilyen esetben. Hosszában, párnán elfektetve tárolni a különböző hosszúságú nyakláncokat keveseknek van lehetőségük: az ékszeres állvány egyértelműen helytakarékosabb választás.

Az ékszertartó állványok segítségével átlátható, egymástól elszeparált módon tárolhatod a láncaidat, így azok élettartamát is jelentősen meghosszabbíthatod, és te is sokkal könnyebben hozzáférsz kedvenc darabjaidhoz. Egy okosan kialakított állványon a láncokon kívül a fülbevalók is remek otthonra találhatnak, biztosítva, hogy többé ne kallódjon el a pár egyik fele.

Miről ismerszik meg a minőségi ékszertartó állvány?

Fontos, hogy a kiválasztott ékszertartó állvány ne csak egy rúd legyen, amire - ha elég ügyes vagy -, fel tudsz aggatni néhány láncot. A következőkre érdemes odafigyelned:

  • Az állvány legyen kellően stabil talpú, minőségi anyaghasználatú, hogy ne dőljön el az ékszerek súlya alatt - az ékszertartó állvány webshopokban gyakran látott, drótból készült darabok például hiába mutatnak jól üresen, használat közben már hajlamosak a felborulásra
  • Jó, ha különböző magasságú tartó ágak vannak rajta, így a rövidebb és hosszabb láncoknak is lesz helyük
  • Hasznos, ha az ágak elég vékonyak ahhoz, hogy karikafülbevalót is rá tudj akasztani, vagy ha rendelkezik lyukakkal a beszúrós, akasztós fülbevalóknak
  • Ha karkötőket, órákat szeretnél tárolni az ékszeres állványon, érdemes olyat keresned, aminek tartói között textillel, puha anyaggal bevont ág is található, ami nem karcolja meg a karperecek és órák kényesebb felületeit
  • Végezetül az állvány maga legyen szép, dekoratív és otthonod stílusához illő, hiszen minden bizonnyal szem előtt lesz

Webshopunkban olyan elegáns, minőségi ékszertartó állványokat gyűjtöttünk össze, amik tökéletesen megfelelnek a fenti kritériumoknak. Amellett, hogy kiváló minőségű, stabilan álló kiegészítők, az ötletes, stílusos formatervezésnek hála gyönyörűen fognak mutatni az asztalodon, komódodon is. Karkötők, órák, fülbevalók tárolásához ideális kisebb méretű állványok, és a hosszabb nyakláncok felakasztásához is tökéletes nagy méretű, rengeteg helyet kínáló ékszeres állványok közül is választhatsz.

Alakítsd ki magadnak a legszebb ékszeres sarkot otthonodban ezeknek a hasznos, egyedi ékszertartó állványoknak a segítségével, vagy lepd meg vele ékszergyűjtő ismerőseidet!

Az oldal tetejére