Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

gyűrűtartók & gyűrűtartó dobozok

Tökéletes hely a legapróbb ékszereknek: mutatjuk a legszerethetőbb design gyűrűtartókat!

Az alábbi, asztaldísznek is tökéletes, egyedi gyűrűtartók használatával többé nem kell aggódnod a kézmosáshoz vagy alváshoz levett gyűrűk elkallódása miatt. Segítségükkel egyszerre óvhatod és állíthatod ki őket büszkén, miközben minden kedvenc darabodat átlátható, könnyen hozzáférhető módon tárolhatod.

Mondj te is igent az alábbi gyűrűtartó asztaldíszekre és gyűrűtartó dobozokra, lepd meg vele magadat vagy szeretteidet!

Rendezés:

DACHSIE króm fém gyűrűtartó tacskó figura

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
6.990 Ft

TESORA vörösréz műkő ékszertartó doboz

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
17.990 Ft 14.390 Ft

JUNIP fehér telefon és gyűrűtartó tál

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
4.900 Ft 4.160 Ft

TESORA sárgaréz üveg ékszertartó doboz

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
17.990 Ft 15.290 Ft

TESORA szürke üveg ékszertartó doboz

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
14.900 Ft 11.170 Ft

TESORA fehér-fémes ezüst műkő ékszertartó doboz

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
17.990 Ft 15.290 Ft

A legszebb gyűrűtartók

Gyűrűk: gyönyörű, stílusos ékszerek, amik hajlamosak pillanatok alatt köddé válni ha az ember egy kicsit is máshova figyel. A megfelelő gyűrűtartókkal biztos lehetsz abban, hogy kedvenc darabjaid mindig a helyükön lesznek, és nem fogják váratlanul levetni magukat az asztal vagy csap széléről a mélybe.

A legszebb gyűrűtartók és gyűrűtartó dobozok alapvetően kis méretű tárolók, amikre vagy egyszerűen felakaszthatod kedvenc darabjaidat, vagy akár más ékszerekkel együtt, rendszerezve tarthatod őket külön stílus, méret vagy épp szín szerint. 

  • Akasztós gyűrűtartók: általában kis méretű szobrok, amikől talán első ránézésre nem is látszik, hogy gyűrűtartók; fontos, hogy súlyozott darabokat válassz, amik nem borulnak fel könnyedén. Érdemes belőlük többet is beszerezni és a fésülködőasztal mellett tartani egyet-egyet az éjjeliszekrényen vagy épp a fürdőszobában is, hogy lefekvés előtt és kézmosáskor is biztos helyen tudhasd féltett kincseidet.
  • Gyűrűtartó dobozok: jellemzően kisméretű dobozok, gyűrűid számától függően hasznos, ha több szinttel vagy klasszikus gyűrűtartó párnával vannak ellátva a nagyobb átláthatóság érdekében

Webshopunkban egyedi, designer gyűrűtartók közül válogathatsz, amelyek kiváló minőségű, szerethető díszei lesznek otthonodnak. Az állatfigura formájú, különleges kis gyűrűtartó szobrok önmagukban is elegáns asztaldíszek, és kellőképp nehezek ahhoz, hogy stabilan megőrizzék ékszereidet. A szerethető formatervnek köszönhetően ajándéknak, játékos esküvői gyűrűtartónak is kiválóan megfelelnek, ráadásul szettben is elérhetőek. A modern fém, műkő és üveg gyűrűtartó dobozok pedig stílusos, többszintes tárolást tesznek lehetővé a gyűrűk és más kisebb ékszerek számára is, amiket így nyugodtabban tarthatsz akár a fürdőszobában is, hiszen a lecsukható kialakítás megvédi az ékszereket a víztől és párától.

Válogass a legszebb gyűrűtartó megoldások közül, lepd meg velük magadat vagy szeretteidet különleges alkalmakra!

Az oldal tetejére