Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

gyertyatartók

Az ember néha sötétedés után sem vágyik ragyogó fényekre, sokkal inkább meghitt, melengető hangulatra. Teremtsd meg a hét bármelyik napján a legszebb modern gyertyatartók segítségével!

Az alábbi különleges, minőségi gertyatartók között minden alkalomra és igényhez megtalálod a tökéletes megoldást. A gyertyákat biztonságosan, elegánsan állíthatod ki a falra szerelve vagy az asztalon, illetve stílusos állványok segítségével.

Varázsolj meghitt hangulatot otthonodba, fedezd fel gyönyörű, design gyertyatartóinkat!

Rendezés:

FINCA fekete szögletes kicsi gyertyatartó lámpás

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
21.790 Ft 15.250 Ft

FINCA fekete szögletes közepes gyertyatartó lámpás

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
23.790 Ft 16.650 Ft

FINCA fekete szögletes nagy gyertyatartó lámpás

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
25.790 Ft

FINCA fekete kis fali gyertyatartó műkő hátfallal

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
37.790 Ft

FINCA fekete nagy fali gyertyatartó műkő hátfallal

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
55.490 Ft

NERO fekete kerek asztali alacsony több gyertyás gyertyatartó tál

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
27.990 Ft 23.790 Ft

CALMA antracit 14cm magas üveg mécsestartó és asztali gyertyatartó

Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. május 15.
6.590 Ft

CALMA antracit 20cm magas üveg mécsestartó és asztali gyertyatartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
9.790 Ft

CALMA antracit 22,5 cm magas üveg mécsestartó és asztali gyertyatartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
14.590 Ft

Különleges, modern gyertyatartók 

A gyertyafény a legmeghittebb, legbensőségesebb fényforrás: nem véletlenül használják a mai napig a megfelelő hangulat megteremtésére, legyen szó a nappaliról egy téli estén, ünnepi alkalmakról, mint a karácsony, vagy egészen különleges eseményekről, mint egy esküvő vagy templomi szertartás. Ahhoz, hogy a gyertyafényt a lakberendezésbe is igazán tökéletes módon tudjuk integrálni, megfelelő gyertyatartóra lesz szükség.

Egy elegáns üveg, fa vagy fém gyertyatartó amellett, hogy stílusos dekorációs elem, elsősorban a gyertya és a gyertyaláng védelmét szolgálja. Fontos, hogy a gyertyatartó pohárba helyezett gyertya biztonságosan meg tudjon állni, ne dőljön el és lehetőleg a lángja se aludjon ki egy-egy hirtelen szellőtől vagy egyéb légmozgástól. 

Webshopunkba különleges, stabil, minőségi modern gyertyatartókat válogattunk össze, amik között beltéri és kültéri felhasználásra is akalmas gyertyatartó megoldásokat egyaránt megtalálhatsz. Ezek a dísztárgyak már a gyufa meggyújtása előtt is elegáns, meghitt dekorációs elemei lesznek otthonodnak. A sokféle, egyedi formatervezések arról is gondoskodnak, hogy ezek a falra szerelhető vagy földön, asztalon álló gyertyatartók a gyertya fényét minél szebb módon szórják szét a tökéletes hangulatvilágítás elérésének érdekében. Kreatív állványokat, úszógyertya tartóként is használható tálakat is megtalálsz a kínálatban.

Mindegyik gyertyatartó a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készült, örökéletű darab, így minden körülmények között, akár esküvői vagy templomi gyertyatartóként is tökéletesen helyet állnak.

Teremts különleges, meghitt hangulatot magad körül a legegyszerűbb hétköznapoktól az igazán fontos alkalmakig a legszebb modern gyertyatartó megoldások segítségével!

Az oldal tetejére