Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

virágtartó állványok

Szíved szerint minden második szobanövényt adoptálnál az üzletekből? A virágtartó állványok segítségével a legkisebb helyiségek hangulatát is feldobhatod kedvenc cserepeseiddel - mutatjuk a legszebb megoldásokat!

Az alábbi design növénytartó állványok és ládák a lehető legjobb helykihasználás mellett biztosítanak elegáns, stílusos tárolóhelyet a szobanövények számára. Többféle méret és elrendezés közül válogathatsz, az állványokat pedig bármikor ideálisabb helyre mozgathatod ha a virágok úgy kívánják.

Tedd otthonodat és még a legapróbb helyiségeket is zöldebbé a legszebb, modern virágtartó állványok segítségével!

Rendezés:

KENA sötét bézs 55cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
54.490 Ft

KENA világos szürke 55cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
54.490 Ft

KENA sötét szürke 55cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
54.490 Ft

KENA sötét bézs 80cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
72.900 Ft

KENA világos szürke 80cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
72.900 Ft

KENA sötét szürke 80cm magas fém virágtartó állvány

Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. január 10.
72.900 Ft

KENA sötét bézs 40cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
68.900 Ft

KENA világos szürke 40cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
68.900 Ft

KENA sötét szürke 40cm magas fém virágtartó állvány

Rendelhető
Várható szállítás: 2021. december 13.
68.900 Ft

FLORISTAND virágtartó, földön álló, állvány 3db forgatható kaspóval, dió-fekete, bükkfa

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. november 30.
54.900 Ft 39.520 Ft

A legszebb, modern virágtartó állványok

Üde, zöld színfolt, csodálatos helykihasználás és elegáns dekorációs elem aminek segítségével a lakás bármelyik helyiségébe könnyedén csempészhetsz néhány szép szobanövényt: fedezd fel a legszebb, modern növénytartó állványokat!

Webshopunkban számos stílusos, egyedi beltéri és kültéri virágtartó állvány közül válogathatsz. A minimalista, mégis elegáns formatervezés kihangsúlyozza a növények szépségét és az általuk biztosított megnyugtató hangulatot, miközben kis helyen is elfér. A magas, lépcsős virágállványokat szabadon mozgathatod és áthelyezheted, így ha a növényeidről kiderül, hogy a szoba másik pontján érzik magukat jobban, egyetlen mozdulattal ideálisabb helyre költöztetheted őket. Egy virágtartó létra vagy állvány ráadásul egynél több növénynek is helyet biztosít, méghozzá függőleges irányba, így az adott helyiség alapterületéből a lehető legkevesebb helyet foglalja el. Kifejezetten mutatós dekorelem sarok virágtartóként használva, így a legüresebb szögeket is zöld növényekkel töltheted ki.

A több szintes, magas növénytartó állványok és virágtartó polcok mellett egy-egy szép magasított virágtartó láda is remekül mutat otthonodban. Ez a fajta formatervezés a kerti virágágyásokat idézi fel, így egy nagyon természetes, szerethető dekorációs eleme lehet a lakásnak vagy épp az erkélynek, amit a fogantyús kialakításnak hála szintén könnyedén mozgathatsz. Szobanövényeket is ültethetsz bele, vagy a virágágyás stílust erősítve fűszernövényeket is nevelhetsz a virágtartó dézsában.

Különleges, asztali fém virágtartó állványaink segítségével egy igazán egyedi asztaldíszre tehetsz szert, amiben kis méretű szobanövények, például szukkulensek mutatnak remekül, miközben maga az állvány egy modern szobor hatását kelti, így remekül néz ki a nappaliban a dohányzóasztal közepén, de az íróasztalon is szerethető munkatársad lesz.

Kombináld a különféle virágtartó állványokat kedved szerint, és dobd fel akár a legszűkösebb helyiségeket is a zöld növények üdeségével!

Az oldal tetejére