Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

Alkoholos kézfertőtlenítő gélek

A legkellemesebb kézfertőtlenítő hatás, ami nem csak kellemes illatú, de a bőrt sem szárítja ki!

Töltsd fel vele a kézfertőtlenítő adagolód vagy vidd magaddal hordozható kiszerelésben. Dobd be a táskába, fiókba, kabátzsebbe: a kézfertőtlenítő gél igazi rohangálás-barát fertőtlenítő megoldás, amit bárhova magaddal vihetsz.

A kicsi, hordozható kiszerelések és a sűrű gél állag segítségével menet közben is gyorsan és könnyedén fertőtlenítheted a kezed, anélkül, hogy elcsöpögtetnéd. Kínálatunkban illatos, ápoló, bőrbarát géleket találsz, amik gyorsan felszívódnak és nem hagynak maguk után ragacsos érzetet.

Vásárolj táskabarát kézfertőtlenítő gélt vagy tartsd feltöltve szappanadagolóidat nagy kiszerelésű utántöltőkkel!

Rendezés:

Tiszta kezek menet közben is: a bőrödnek legjobb kézfertőtlenítő gélek

Tiszta és illatos, frissen mosott kézfejek, víz használata nélkül? Az alkoholos kézfertőtlenítő gélek pontosan ezt nyújtják.

A sűrű állagú virucid hatású fertőtlenítő gélekkel könnyedén és kényelmesen válthatod ki a szappannal történő kézmosást, hiszen használata nem igényel vizet vagy öblítést, gél állagának hála pedig nem csöpög le a kezedről vagy folyik ki az ujjaid közül, így felesleges pazarlás nélkül használhatod. A kínálatunkban megtalálható fertőtlenítő gélek illat- és hidratáló anyagokat is tartalmaznak, ezért gyakori használat mellett sem szárítják ki a bőrt: kezed puha, illatos és ápolt marad, így például gyerekek kézfertőtlenítésére is kiválóan alkalmasak. A gél hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után a kezeden, ezért nyugodtan teheted tovább a dolgodat hosszas szárogatás vagy kellemetlen érzet nélkül.

Így használd a lehető leghatékonyabban

  • Vidd fel száraz kézfejedre, és alaposan dörzsöld át a tenyeredet és az egész kézfejet
  • Ne hagyd ki az ujjak közti területeket és az ujjbegyeket sem
  • Hagyd 20-30 másodpercen át hatni, majd folytasd tovább nyugodtan a dolgodat

A kisebb kiszerelések, a 100ml-es vagy 50ml-es kézfertőtlenítő gélek kényelmesen elférnek a táskádban, kabátzsebben vagy kocsiban. Választhatsz pumpás kézfertőtlenítőt vagy az 5l-es kézfertőtlenítő gél utántöltőt, amit pumpás szappanadagolóba is tölthetsz, így végeredményben kevesebb műanyag hulladékot termelsz.

Legyen kezed tökéletesen tiszta, vírusoktól és baktériumoktól mentes, ugyanakkor pihe-puha és illatos, vásárolj kényelmesen használható, ápoló kézfertőtlenítő gélt!

Az oldal tetejére