Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

kézi pumpás utántölthető kézfertőtlenítő adagolók

Két szót mondunk: környezettudatos és költséghatékony. Ha te is ilyen kézfertőtlenítő adagoló megoldásra vágysz, válassz kézi pumpás utántölthető kézfertőtlenítő adagolókat!

Olyan kiváló minőségű, stílusos design pumpás adagolókat gyűjtöttünk össze számodra, amik otthonodban és irodádban is remekül mutatnak, miközben a dolgukat is zökkenőmentesen teszik. 

Oldd meg a rendszeres kézfertőtlenítést hosszú távon is környezetbarát és költséghatékony módon pumpás kézfertőtlenítő adagolók és nagy kiszerelésű fertőtlenítő utántöltők kombinálásával!

Rendezés:

JUNIP SOLO WALL matt acél színű fém pumpás fali szappanadagoló

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
11.990 Ft

STEP OCEAN szappanadagoló, pumpás, folyékony, króm adagolóval, pasztell kék, melamin

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
5.490 Ft 4.900 Ft

JUNIP szappanadagoló, pumpás, folyékony, króm-fekete, műgyanta

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
8.990 Ft

JUNIP szappanadagoló, pumpás, folyékony, króm-fehér, műgyanta

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
8.990 Ft

JUNIP DUO WALL polírozott acél színű fém pumpás dupla fali szappanadagoló

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
23.990 Ft

PENGUIN Fekete pumpás szappan és mosogatószer adagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
6.490 Ft

PENGUIN Nikkel színű pumpás szappan és mosogatószer adagoló

Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
6.490 Ft

A legszebb pumpás kézfertőtlenítő adagolók 

Kézfertőtlenítő adagolóra sok helyen van szükség manapság: az íróasztalodtól kezdve a mosdón át a kocsiig, a munkahelyek közös tereiben és az otthonodban. Bár a munkát elvégzik, a mindenhol ott éktelenkedő műanyag pumpás flakonok látványa nem kelt valami esztétikus vagy rendezett benyomást, ráadásul a műanyag pumpa előállításának folyamata meglepően környezetkárosító. Kézenfekvő és költséghatékony megoldás egy-egy dekoratív, mégis kényelmesen működő kézi pumpás utántölthető kézfertőtlenítő adagolót választani, amik nemcsak hatékonyan teszik a dolgukat, de jól is mutatnak az adott helyiségben.

A webshopunkban összegyűjtött elegáns, ötletes designer pumpás adagolókra nemcsak ránézni öröm nap közben a kocsiban, asztalodon vagy a pulton, de a rendszeres kézfertőtlenítést is elősegítik bárhol, ahol szükség van rájuk. Kiváló minőségüknek hála nagyobb forgalmú közösségi terekben is remekül bírják a strapát.

Környezetbarát és költséghatékony utántöltés

Egy pumpás adagoló használatához nagyobb kiszerelésű kézfertőtlenítő utántöltő gélek vásárlását javasoljuk. Egy-egy több literes utántöltő fertőtlenítő gél megvásárlásával számos kisebb tubus, flakon és műanyag pumpa vásárlását váltod ki, így hosszú távon is környezettudatosan és költséghatékonyan oldhatod meg a víz nélküli kézmosást. Az eredetileg szappan- és mosogatószer adagolására kitalált pumpás adagolók a gél állagú kézfertőtlenítőkkel működnek a legjobban, melyekből akár öt literes utántöltőket is megtalálsz honlapunkon.

Vásárold meg a környezetedhez legszebben illő pumpás kézfertőtlenítő adagolót, szereld a falra vagy helyezd el asztalon, a minél tisztább kezek és a minél kevesebb műanyaggal szennyezett környezetért!

Az oldal tetejére