Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

irodai rendszerezők & asztali rendszerezők

Nincs is annál jobb, mint amikor minden a helyén van az íróasztalon. Mutatjuk, milyen kiegészítők fognak ebben a legstílusosabb módon segíteni!

Az alábbi íróasztal rendszerező megoldások amellett, hogy segítenek minden eszköz és írószer számára könnyen hozzáférhető helyet teremteni, elegáns formatervezésüknek hála dekorációs elemként is szebbé teszik az asztalodat és a dolgos hétköznapokat.

Alakítsd ki a leginspirálóbb munkakörnyezetet design asztali irodai rendszerezők és írószer tartók segítségével!

Rendezés:

GALA PD fényképtartó, asztali, 7db fém rögzítőgyűrűvel, fehér, Paulownia fa

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
9.490 Ft

GLAM fehér-szürke színű műanyag fürdőszobai kozmetikai rendszerező

Raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
13.990 Ft

GALA PD fényképtartó, asztali, 7db fém rögzítő gyűrűvel, szürke, Paulownia fa

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
9.490 Ft

HAMMOCK szürke több fakkos asztali rendszerező

Raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
8.490 Ft

POISE fehér két tálcás asztali rendszerező

Raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
10.900 Ft

CASCADA átlátszó színű műanyag fürdőszobai kozmetikai rendszerező

Raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
13.990 Ft

Stílusos íróasztali rendszerezők

Asztali irodai rendszerezők, íróasztal rendszerezők és írószer tartók. hogy minden tökéletesen kézre álljon az íróasztalodon és minél gördülékenyebben folyhasson a munka.

Nincs több rumli, elkallódott jegyzet vagy titokzatos körülmények között eltűnt toll: íróasztal rendszerzeő boxaink, íróasztal alátéteink és elegáns asztali tolltartóink segítségével kényelmes és ergonomikus munkafelületet alakíthatsz ki asztalodon. Design irodaszer tartóink amellett, hogy gondoskodnak róla, hogy kedvenc tollad mindig a kezed ügyében lehessen, eszközeid pedig megfelelően tárolva álljanak rendelkezésedre, dekorelemként is gyönyörűen mutatnak az asztalon.

Íróasztal rendszerezőink segítségével egyedi és látványos módon tárolhatod az írószerek mellett az egyéb fontos íróasztal eszközöket is, ami fiók nélküli asztalok esetében különösen életmentő megoldás. Egy rendezett, ergonomikusan kialakított asztalnál a munka is könnyebben és lendületesebben fog folyni. Az elegáns asztali tolltartók stílusos dekorációs elemei az asztalnak. 

Webshopunkban a legszebb design megoldások közül válogathatsz, amikben a formatervezők kreativitásának hála egyszerre találkozik a különleges megjelenés és a felhasználóbarát, könnyen kezelhető funkció a legkiválóbb minőséggel.

Alakítsd ki magadnak a tökéletes, inspiráló munkakörnyezetet, ahova örömmel ülsz le minden nap, hiszen tudod, hogy minden fontos eszköz a helyén van!

Az oldal tetejére