Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

névjegykártya & biztonsági bankkártya tartó tok

Reneszánszukat élik a modern névjegykártya és bannkártya tartó megoldások: mutatjuk a legstílusosabb darabokat!

Az alábbi alumínium kártya tartó tokok nemcsak ízléses tárolást biztosítanak kártyáidnak, de RFID védett kialakításuknak hála az esetleges adatlopásoktól is képesek megvédeni bank- és hitelkártyáidat.

Válts elegáns és biztonságos kártyatárolásra, vásárolj design névjegykártya és bankkártya tartó tokot!

Rendezés:

Elegáns biztonsági bankkártya tartó tokok és névjegykártya tartók

Design névjegykártya és biztonsági bankkártya tartó tokok az adatlopási kísérletek kivédésére és a biztonságos kártyahasználatért.

Akár névjegykártyát szeretnél ízlésesen prezentálni, akár igazolványok és bankkártyák biztonságos tárolására van szükséged, az alábbi elegáns, design fém bankkártya tartó tokok segítségével minden fontos kártyádat a legjobb helyen tudhatod. A biztonsági bankkártya tartók használata különösen az érintésmentes fizetési módszerek terjedésével válik egyre fontosabbá, mivel így a kártyák adatainak ellopása is megoldhatóvá vált érintésmentes módon.

Napjainkban már a legtöbb fontos okmányunk, kártyánk is RFID-vel van ellátva, így ezek megóvás különösen fontos. Az RF rádiófrekvenciát jelent, míg az ID az azonosítást. Segítségükkel oldható meg az eszközök közötti információk továbbítása: például érintésmentes fizetés vagy azonosítás, beléptető kártyák használata során. Mindehhez csak egy leolvasó készülékre van szükség, amit viszonylag könnyű beszerezni. Ha elég közel kerül a kártyához egy leolvasó, például tömegközlekedésen, akár még pénzt is levehetnek a kártyáról. 

Az alumíniumból készült, adatlopás elleni bankkártya tartók RFID védettek és megbízhatóan blokkolják a leolvasókészülékek és telefonos appok rádióhullámait, így nem kell amiatt aggódnod, hogy illetéktelen kezekbe jutnának érzékeny pénzügyi adataid. 

A webshopunkban található stílusos alumínium bankkártya tartó tokok és névjegykártya tartók egyszerre segítenek elegánsan prezentálni névjegykártyáidat és megvédeni fontos okmányaidat, kártyáidat az esetleges adatlopásoktól. Mindemellett kiváló minőséggel büszkélkedő, minimalista darabok, ami nagyszerű kiegészítőid lesznek a hétköznapok során.

Válts elegáns és biztonságos kártyatárolásra, vásárolj design névjegykártya és bankkártya tartó tokot!

Az oldal tetejére