Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

tablet tartók & asztali telefontartók

A te csuklód is fáradt már el a telefon vagy tablet kézben tartásától egy-egy videó vagy megbeszélés közben? 

Az alábbi design tablet tartó állványok használatával megkímélheted a kezedet, és tökéletes helyet biztosíthatsz a telefonnak vagy tabletnek akár meeting, akár vacsora alatti sorozatozás közben.

Tedd könnyebbé a munkát és a kikapcsolódást egyaránt, kíméld csuklódat design tablet tartók segítségével!

Rendezés:

JUNIP fehér telefon és gyűrűtartó tál

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
4.900 Ft 4.160 Ft

UDOCK fekete tablet tartó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 05.
7.490 Ft 6.370 Ft

Praktikus tablet tartó állványok és asztali mobiltelefon tartók

Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor a telefon vagy tablet kijelzőjére nagy szükségünk van, ugyanakkor a kezünknek is szabadnak kell maradnia - arról nem is beszélve, milyen fájdalmas és megterhelő a csukló és ujjak számára az eszközök megtartása rendszeresen, hosszú meetingeken vagy filmeken át.

Egy praktikus telefon vagy tablet tartó szó szerint kiveszi a kezedből ezt a problémát. Segítségükkel nem kell a készülék kitámasztásához ideális falfelületet vagy zsepis dobozt vadásznod, és a minduntalan eldőlő, lecsúszkáló telefonnal sem kell többet küzdened. A stabilan kitámasztott telefonon vagy tableten nyugodtan bekapcsolódhatsz a reggeli meetingbe miközben kényelmesen jegyzetelhetsz vagy gépelhetsz. Ugyanilyen hasznos megoldás filmnézéshez, sorozatozáshoz az ágyba bújva vagy a vacsora közben az ebédlőasztalnál.

Webshopunkban praktikus, ízléses design tablet állványok közül válogathatsz. Kínálatunkban multifunkciós telefontartót és összecsukható asztali tablet tartó egyaránt megtalálható, stílusos formatervezéssel és kiváló minőséggel.

Tedd könnyebbé a telefonhasználatot és kíméld csuklódat, kezeidet a legjobb telefon és tablet tartó állványok segítségével!

Az oldal tetejére