Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

karafok & vizes kancsók

A tökéletes bögre tea nem csak a képzeletedben létezik: váltsd valóra a legjobb designer teakészletek és tea kiegészítők segítségével!

Akár a napot szereted egy finom teával indítani, akár esténként kuckózol be szívesen egy forró bögrével, az alábbi kiegészítők segítségével garantáltan lélekmelengető élmény lesz a teázás. Ezek a design tea kiegészítők amellett, hogy garantáltan kiváló minőségűek, biztosan mosolyt csalnak az arcodra a leghosszabb napok végén is.

Vásárold meg az új és egyben legszebb teakészleted, és élvezd ki a tökéletes csésze teát minden alkalommal!

Rendezés:

ALDOA szálcsiszolt 0,9l-es üveg szűrőkupakos karaf

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
13.790 Ft

ACQUA átlátszó 1l-es üveg szűrőkupakos karaf

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
19.790 Ft 15.830 Ft

ACQUA átlátszó 1,5l-es üveg szűrőkupakos karaf

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
23.790 Ft 20.220 Ft

SPLASH fehér vizes kancsó billenő kiöntővel

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
13.790 Ft 10.340 Ft

SPLASH antracit vizes kancsó billenő kiöntővel

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
13.790 Ft 10.340 Ft

Stílusos karafok, vizes kancsók

Bizony, még egy vizes kancsó is lehet különleges: a design karafok segítségével nemcsak a felszolgálás lesz egyszerűbb, de az asztalon is különleges látványt nyújtanak. De pontosan mi is az a karaf?

A karaf szó a francia carafe kifejezésből származik, jelentése pedig olyan ital és folyadék tárolására, felszolgálására, fogyasztására szolgáló üvegedény, ami a szokványos palack és pohár kategóriákba nem fér bele. Ez lehet kisebb vagy nagyobb, hasas, felfelé ívesen szűkülő üvegkorsó (0,5 dl – 2 l űrtartalommal) füllel vagy fül nélkül; vagy kisebb különlegesen formázott füles pohár. 

A webshopunkban található karafok nemcsak formájukból adódóan különlegesek, de egyéb tulajdonságokkal és segítik az italok felszolgálását. A szűrőkupakos megoldások nagy segítséget nyújtanak citrommal, mentával ízesített víz, limonádé és egyéb italok kiöntéséhez, hiszen a kupakba épített szűrő segítségével csak a tiszta folyadék jut a pohárba, nem kell külön szűrőkkel zsonglőrködni vagy magvakat kerülgetni a pohárban. A billenő kiöntős karafok és kancsók megakadályozzák, hogy az ital véletlenül kiloccsanjon, míg a jégakkus megoldások mindig frissen és hidegen tartják az italokat.

A modern formatervek, üveg és rozsdamentes acél anyaghasználatok valamint a kiváló minőség gondoskodnak arról, hogy a legegyszerűbb vizes kancsót is élvezettel, hosszú időn át használhasd.

Fedezd fel te is a legszebb modern karafokat és vizes kancsókat!

Az oldal tetejére