Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

sörnyitók & bornyitók

Bár az igazi profik bármivel ki tudnak nyitni egy üveget, a legtöbbünknek azért szüksége van egy megbízható üvegnyitóra a háztartásban.

Az alábbi sör- és bornyitókat biztosan nagy örömmel veszed majd kézbe minden alkalommal, vagy épp hagyod elöl az asztalon dekorációként. Kedvenc designereink a funkció mellett ötletes, stílusos külsővel ruházták fel ezeket az egyszerű tárgyakat, amik között saját használatra vagy épp ajándékba is találsz megfelelő darabot.

Üvegnyitásra fel: vásárolj a legszebb, egyedi sörnyitók, elegáns bornyitók és vicces dugóhúzók  közül!

Rendezés:

TIPSY króm színű lebegő madár formájú elegáns üvegnyitó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
10.990 Ft

UTILO matt acél-fekete professzionális kézi üvegnyitó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
9.790 Ft 8.320 Ft

TIPSY arany lebegő madár formájú elegáns üvegnyitó

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
9.490 Ft 8.540 Ft

DRINKING BUDDY üvegnyitó, emberke formájú, sárgaréz, cink

Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
4.490 Ft 3.360 Ft

BUDDY ezüst fém designer sörnyitó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
4.490 Ft 3.810 Ft

Ötletes, játékos és elegáns üvegnyitók

Prémium design sörnyitók és bornyitók, amikkel még egy kis extra csavart vihetsz a palackok kinyitásába.

Bár a sörnyitó alapvetően egy egyszerű eszköz, talán mégis ez az egyszerűség ihlette meg a modern termékek tervezőit, akik igazán ötletes és egyedi, dísztárgynak is beillő palacknyitó kellékeket terveztek. Ezek közül válogattuk össze a legszebb és egyúttal legpraktikusabb darabokat, melyek között minimalista, jópofa és elegáns darabokat is találsz. A fiók hátuljában elrejtett, ezer éves sörnyitó vagy bornyitó helyett add meg az üvegek kinyitásának módját, és válogass olyan eszközök közül, amit szívesen hagysz elöl az asztalon használaton kívül is.

A játékos, emberke formájú üvegnyitók és üvegnyitó szettek mellett igazán elegáns, stílusos lebegő madár alakú vagy épp letisztult formájú kézi üvegnyitók közül is választhatsz, melyek közös tulajdonsága a kiváló, időtálló minőség. Mivel minden háztartásban szükség van egy megbízható üvegnyitóra, ezekből az ötletes tárgyakból szuper ajándék is válhat karácsonyra vagy épp lakásavatóra, friss házasok és valódi sör- vagy borrajongók számára egyaránt.

Díszítsd a vacsora asztalt vagy a buliban az italpultot a legjobb sörnyitók és bornyitók segítségével, és nyűgözd le magad vagy ismerőseid egy designer nyitó nagyszerűségével!

Az oldal tetejére