Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

bornyitó készletek & dugóhúzók

Apró eszközök, amikről nem is tudjuk, mennyire fontosak, amíg nincs rájuk szükség: fedezd fel a legjobb dugóhúzókat!

Akár kifinomult bor rajongó vagy, akár csak különleges alkalmakkor koccintasz, az alábbi design bornyitó készletek és dugóhúzók nem hiányozhatnak a háztartásból. A professzionális darabok között elegáns, stílusos és ötletes, szórakoztató megoldásokat egyaránt megtalálsz, melyek közös tulajdonsága a kiváló minőség.

Vess véget a parafadugókkal vívott küzdelmeknek, szerezz be egy ajándéknak is tökéletes, megbízható designer dugóhúzót!

Rendezés:

SPIKE ezüst designer dugóhúzó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
9.490 Ft 8.060 Ft

BUDDY CORKSCREW arany fém designer dugóhúzó

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
5.490 Ft 4.110 Ft

BUDDY CORKSCREW ezüst fém designer dugóhúzó

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
5.490 Ft 4.110 Ft

Designer bornyitó készletek és dugóhúzók

Egy jó dugóhúzónak minden háztartásban helye van, a legkisebbektől a legnagyobbakig, a borok rajongóitól kezdve a csak különleges alkalmakkor koccintók otthonáig.

A dugóhúzó a parafadugóval lezárt palackok felnyitásához szükséges. Fontos, hogy a dugót épségben húzza ki, hogy később is vissza lehessen azt helyezni a palackba és újra lezárni vele az adott italt. Egy jól megtervezett bornyitó - mint a pincér bornyitók - kényelmesen, erőlködés nélkül használhatók és a dugó gyors, profi eltávolítását teszik lehetővé egymás után többször is, valamint segítenek a palack nyaka köré helyezett fém szigetelőfólia felvágásában is. Egy jó bornyitó szett vagy dugóhúzó készlet különböző palackok kibontását teszi lehetővé a boroktól a sörös palackokig.

Kínálatunkban ötletes kialakítású, kiváló minőségű és szemet gyönyörködtető dugóhúzók közül válogathatsz, a legegyszerűbb, sallangmentes daraboktól a multifunkciós és fóliavágóval ellátott dugóhúzókig. Minden darabot úgy terveztek meg, hogy hatékonyan távolítsa el a dugókat, miközben fogásuk is kényelmes, és biztos lehetsz benne, hogy a sokadik palack után sem hagynak cserben. Elegáns, játékos formatervezésüknek hála bornyitó ajándéknak is tökéletesek.

Fedezd fel te is a legszebb design bornyitókat és dugóhúzókat, vess véget a lábak közé szorított palackokkal és beragadó dugókkal vívott küzdelemnek!

Az oldal tetejére