Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

duplafalú jégvödör & asztali palackhűtők

Nem kell, hogy csak az elegáns éttermek kiváltságai legyenek: fedezd fel a legjobb jégvödröket!

Legyen szó akár borról akár pezsgőről, a palackok gyors lehűtését és megfelelően hidegen tartását nyugodtan rábízhatod ezekre a kiváló minőségű jégvödrökre és palackhűtőkre. Elegáns, letisztult, jól átgondolt darabokat válogattunk össze kiváló tervezőktől, amelyeket örömmel teszel majd ki az asztalra ünnepi alkalmakkor és meleg nyári napokon egyaránt.

Élvezd palackozott italaidat mindig tökéletes hőfokon duplafalú jégvödör vagy asztali palackhűtő segítségével!

Rendezés:

EASY matt acél duplafalú bortartó

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
20.990 Ft

Design palackhűtő és duplafalú jégvödör 

Szereted a finom borokat, pezsgőket? Szívesen osztod meg azokat családoddal vagy barátaiddal egy-egy vacsora vagy nyári kerti parti során? Esetleg különleges alkalmaknak szereted megadni a módját? Egy kiváló minőségű palackhűtő vagy duplafalú jégvödör nem csak az elegáns éttermek kiváltsága és semmiképp sem túlzás, ha szeretnéd a palackozott italokat mindig megfelelő hőmérsékleten kínálni.

A jégvödör vagy palackhűtő kétféle célt szolgálhat: vagy a palack hatékony lehűtésében siet a segítségedre, vagy a már hűtött palackot segít hosszú időn át hidegen tartani a termoszokhoz hasonló elven.

Kínálatunkban több különböző típusú rozsdamentes acél jégvödör közül válogathatsz, melyek közös jellemzője az elegáns, letisztult és modern formatervezés ötvözve a legkiválóbb minőséggel. A hűtőakku betéttel ellátott, belső tartályos palackhűtő segítségével könnyedén a kívánt hőmérsékletre hűtheted boraidat. A minimalista dupla falú jégvödör csak nevében tartalmaz jeget, használatához nem szükséges bajlódnod ilyesmivel: a dupla acél fal a termoszokhoz hasonlóan remekül szigetel, így órákon át megőrzi a belé helyezett, már korábban lehűtött italok hőrmérsékletét, így egy teraszon elfogyasztott nyári ebéd közben sem fog felmelegedni a bor.

Fedezd fel te is a legkiválóbb palackhűtő és modern jégvödör megoldásokat!

Az oldal tetejére