Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

poharak & poháralátétek

Finom italok, tiszta asztal: segítünk megadni a módját az italok felszolgálásának, modern és stílusos módon!

Az alábbi ízléses, ötletes poharakból bármilyen ital fogyasztása jobban esik, ezért biztosak vagyunk benne, hogy te is szívesen kortyolgatsz majd belőlük. Alábbi kínálatunkban különböző méretű és duplafalú poharak, valamint stílusos poháralátétek közül válogathatsz és állíthatod össze a tökéletes szettet.

Élvezz minden kortyot nagyszerű minőségű poharak és poháralátétek segítségével!

Rendezés:

Lareto matt acél-fekete 6db-os poháralátét szett

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 27.
20.790 Ft

NERO átlátszó 2db-os duplafalú kicsi thermo pohár szett espresso-hoz

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
9.090 Ft 7.980 Ft

NERO átlátszó 2db-os duplafalú thermo pohár szett

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
10.390 Ft

TRAYAN fekete 6db-os poháralátét szett

Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
16.690 Ft

A poharak és poháralátétek története

Pohár és poháralátét: nincsenek is ezeknél egyszerűbb, alapvetőbb tárgyak. Pedig ha jól belegondolunk, csak pohárból millió féle van: borospohár, pezsgős pohár, whiskys pohár, pálinkás pohár, kávés pohár, sörös pohár, vizes pohár, koktélos pohár, limonádés pohár, üvegpohár, műanyag pohár... Olyan hosszan lehet őket sorolni, mint Gombóc Artúr a csokoládékat.

Az első poharak - amennyire tudjuk - nagyjából 5000 évvel ezelőtt készültek el, és bár manapság elsősorban az átlátszóság jut eszünkbe a szóról, eleinte átlátszatlanok voltak, és csak i.e. 8. századtól vált lehetségessé a pohárba töltött ital látványának élvezete átlátszó üveg poharakból. Az iváson kívül ünnepléshez, fogadalmak megkötéséhez is elengedhetetlen szerepe volt a különböző típusú poharaknak és kelyheknek.

A még ennél is egyszerűbbnek tűnő poháralátétek dekantálók és borosüvegek számára készültek, amire téve könnyedén lehetett őket az asztalon idea-oda csúsztatni a vendégek között. Használatuk 1760-ban terjedt el széles körben: a poháralátét megvédi a felületet, amire a pohár kerül a karcolásoktól és megégéstől, de a pohár tetejére téve jelezhetjük, hogy még nem fejeztük be az italt, valamint a rovaroktól is megóvhatjuk azt.

Design poharak, pohár készletek, alátétek

Webshopunkban kiváló minőségű, praktikus és okos kialakítású design poharak, pohár készletek és pohár alátétek közül válogathatsz, amik közül könnyedén összeállíthatod a tökéletes szettet étkeződbe. Egy designer poháralátét segítségével mindamellett, hogy megszabadulhatsz az asztallapon egyébként makacsul gyülekező pohártalp foltoktól, egyedi stílust is adhatsz asztalodnak. Az okos kialakítású, elegáns poharak között a legegyszerűbb darabokat és duplafalú, hőtartó megoldásokat is megtalálsz.

Élvezz minden kortyot nagyszerű minőségű poharak és poháralátétek segítségével, állítsd össze és rendeld meg a tökéletes szettet!

Az oldal tetejére