Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

függönykarnisok & függönysínek

Az ördög a részletekben rejlik: egy jól megválasztott függönykarnis nem csupán az ablaknak, de az egész helyiségnek keretet adhat, hozzájárulva a berendezés és a dekoráció harmóniájához.  
Az UMBRA kiváló minőségű függönykarnisai között szimpla, dupla, állítható hosszúságú és fúrás nélküli darabokból, valamint térelválasztóként is használható rendszerek közül válogathatsz, hogy biztosan megtaláld az igényeidhez és stílusodhoz legjobban passzoló megoldást. 
 
Rendezés:

HOGYAN VÁLASSZUNK FÜGGÖNYKARNIST? 

Akár dekorációs, akár sötétítő céllal kerül függöny egy adott helyiségbe, a beszűrődő fények és zajok elzárásán kívül a választott karnis nagyban hozzájárulhat a berendezés hangulatához is.

Egy jól megválasztott karnis, anélkül, hogy túl sok figyelmet követelne magának, kontrasztos színével mélységet és keretet biztosíthat a szobának, vagy épp az uralkodó színvilágba beolvadva szinte láthatatlanná is válhat. A függönykarnis kiválasztásakor figyelembe kell venni magát a helyiséget, a függöny célját valamint az ablak méretét.

Ha a cél a sötétítés, akkor általánosságba véve érdemes az ablak szélességénél 10-15 centiméterrel hosszabb rudat választani, hogy a függönyök behúzásakor oldalt se szökhessen be a fény. Egy hosszabb karnis emellett az ablakokat is nagyobbnak láttatja, kihúzott függönyökkel pedig több napfényt enged be a szobába.

Ha a sötétítő mellett fényáteresztő függönyt is szeretnénk, akkor dupla kialakítású karnist érdemes választani, ami két sor függöny felhelyezését is lehetővé teszi. Abban az esetben pedig, ha kevés hely áll rendelkezésünkre, vagy nem szeretnénk nyomot hagyni a falakon, már innovatív, fúrás nélkül felszerelhető megoldásokból is választhatunk.


UMBRA MINŐSÉG

Az Umbra Studio által tervezett függönykarnisok kiváló minőségű fémből készülnek, így amellett, hogy a függönyök súlya alatt sem deformálódnak el, az olyan, jellemzően magasabb páratartalmú helyiségekbe is megfelelőek, mint a konyha vagy a fürdőszoba.

Állítható hosszúságú, teleszkópos kivitelezésüknek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a kiszemelt karnis túl rövidnek bizonyul az ablakhoz képest. Válogass többféle  színben és méretben elérhető szimpla függönykarnisok, könnyedén felszerelhető dupla karnisok, modern megjelenésű, fúrás nélküli modellek valamint térelválasztásra is alkalmas, keretes függönyrúd rendszerek közül!

Az oldal tetejére