Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

fürdőkád & zuhanytálca hajfogó lefolyó szűrők

Te is mindenfele elhagyott hajszálakkal jelölöd a területedet a lakásban? Esetleg családtagjaid tartanak sakkban ilyen módon? Mutatjuk, hogyan járhatsz túl a hajszálak eszén -  legalább a fürdőszobában!

A hajfogó lefolyó szűrők könnyen használható és pofon egyszerű megoldást a problémára: segítségükkel megakadályozhatod a dugulásokat és egy mozdulattal eltávolíthatod a fürdés után összegyűlt hajszálakat.

Tartsd tisztán könnyedén a zuhanytálcát és a fürdőkádat hajfogó lefolyó szűrő segítségével!

Rendezés:

A tiszta fürdőszobai lefolyó titka

A zuhanyzó és a kád takarításakor az egyik legmacerásabb feladat a fürdés és hajmosás közben kihullott hajszálak kihalászása a lefolyóból - általában részeredményekkel. Amellett, hogy nem valami szép látvány a sok-sok kósza hajszál a zuhanytálcában, rengeteg kellemetlenséget okozhatnak a lefolyók eldugításával. Ugyan a hajszálak elvesztését megakadályozni nem lehet, szerencsére a lefolyó tisztán tartására létezik megoldás: a kád és zuhany hajfogó lefolyó szűrő.

A lefolyó szűrő segítségével könnyen felfoghatod a hajszálakat a fürdőkádból vagy zuhanytálcából. Az egyszerű, de annál nagyszerűbb eszközt egyszerűen csak helyezd a lefolyóra, és rögzítsd a vákuumos tappancsok segítségével. A szűrő simán átengedi a vizet, a hajszálakat ugyanakkor összegyűjti, így a fürdés vagy hajmosás végeztével egy mozdulattal eltávolíthatod a hajfogó szűrőt és vele együtt minden kihullott szálat. 

A webshopunkban található design kád vagy zuhany lefolyó szűrők ötletes formatervezésű, szilikonból vagy hőálló gumiból készült eszközök, amik nemcsak a lefolyókat és a fürdőt segítenek tisztán tartani, de remekül is mutatnak a modern, stílusos fürdőszobákban.

Csapj le rájuk te is, tartsd tisztán könnyedén fürdőszobádat zuhanytálca és fürdőkád hajfogó lefolyó szűrő segítségével!

Az oldal tetejére