Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

póló & mez keretek

Egy felejthetetlen sportesemény emléke, vagy a kedvenc koncerteden viselt póló: bizonyos ruhadarabokat nem hordani, hanem kincsként őrizni szeretnénk. Íme a tökéletes megoldás!

Az alábbi különleges, design mez kereteket pontosan arra tervezték, hogy a fontos pólókat, mezeket portól védett, stílusos módon prezentált formában állíthasd ki a lakásban. Ezek az ajándéknak is tökéletes póló keretek nappaliban, hálószobában vagy gyerekszobában is remekül mutatnak.

Állíts örök emléket kedvenc sport-, koncert- vagy egyéb eseményeidnek egyedi mez keretek segítségével!

Rendezés:

T-FRAME M nagy póló alakú mez keret

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
31.990 Ft

T-FRAME S kicsi póló alakú mez keret

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
15.990 Ft

Különleges fali mez keretek: egyedi fali póló keretek

Gyermeked első nagy játéka, saját kedvenc sporteseményed amin részt vehettél, esetleg egy koncerten aláírt, kincsként őrzött póló: bizonyos ruhadarabokat nem hordani szeretnénk, hanem biztonságban megőrizni és kiállítani a lakásban, hogy mindig megmosolyogtassanak az általuk felidézett emlékek.

A mez keretezés segítségével egyedi fali dekorációt hozhatsz létre, ami a legfontosabb eseményeknek állít emléket kreatív és különleges módon. Szuper ajándék barátaid, szeretteid számára különleges alkalmakkor, ha a számukra beszerzett aláírt vagy egyéb szempontból különleges mezt, pólót nemcsak önmagában tudod átadni, hanem egy szép keretbe foglalva. A webshopunkban megtalálható, stílusos póló keretek segítségével pedig a mez keretezést most otthon, te magad is egyszerűen megcsinálhatod.

A kínálatunkban olyan, törésbiztos akrilból készült, különböző méretű mez keretek közül válogathatsz, amik segítségével a kiállításra szánt pólókat biztonságos és porálló keretben őrizheted meg. A kiválasztott póló keret mellé egy összecsukható sablon is jár, aminek segítségével a pólót vagy mezt tökéletesen illeszkedve, gyűrődésmentesen simíthatsz be a keretbe. 

Akár a kedvenc sportolód, csapatod mezéről vagy akár kedvenc énekesed által dedikált felsőről van szó, ezzel a kerettel biztonságban tudhatod ezt a fontos emléket, és egyúttal modern fali dekorációs elemre is szert tehetsz. Nemcsak a nappaliban vagy hálóban kiállítva mutat jól, de gyerekszobák ötletes kiegészítőjeként is szerethető lakásdísz válhat belőle.

Állíts örök emléket a legizgalmasabb sporteseményeknek vagy koncert élményeknek ezeknek a kreatív, könnyen használható és stílusos mez kereteknek a segítségével!

Az oldal tetejére