Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelveink értelmében.

kávéskészletek & barista eszközök

A te napod is akkor indul igazán jól, ha előbb elkortyolhatsz egy finom kávét? Ebben sietnek segítségedre az alábbi kávéskészletek és barista eszközök.

Olyan minőségi barista eszközöket gyűjtöttünk össze számodra kiváló tervezőktől, amik segítségével bármikor könnyedén elkészítheted és feltálalhatod a tökéletes csésze kávét. Stílusos hőtartó poharak, minőségi filteres kézi kávékészítők és egyéb design kávéskészletek közül válogathatsz.

Fegyverkezz fel a legkiválóbb barista eszközökkel és ne feledd: nincs túl nagy probléma, csak túl kevés kávé!

Rendezés:

UTILO matt acél 4db-os teás kanál szett

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
6.190 Ft 4.950 Ft

BASIC szálcsiszolt 120 ml rozsdamentes acél tejszín kiöntő

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
11.790 Ft 10.610 Ft

BASIC szálcsiszolt 250 ml rozsdamentes acél tej kiöntő

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
13.790 Ft

NERO átlátszó 2db-os duplafalú kicsi thermo pohár szett espresso-hoz

Raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
9.390 Ft 7.980 Ft

PILAR - MIO szürke kiöntő

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
8.190 Ft

PILAR-MIO szürke kancsó

Rendelhető
Várható szállítás: 2023. április 24.
16.590 Ft

French Press Cloud Fehér 475ml rozsdamentes acél dugattyús francia kávéfőző

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
16.990 Ft

French Press Midnight Fekete 475ml rozsdamentes acél dugattyús francia kávéfőző

Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. április 04.
16.990 Ft

Design kávézás és teázás kiegészítők

Szerinted sem indulhat kávé nélkül a nap? Nem vagy vele egyedül!

A kávészemek serkentő hatásának felfedezéséhez több legenda is fűződik. Az egyik változat szerint a kávé élénkítő hatását egy Káldi nevű etióp pásztor fedezte fel Kr. e. 300-ban, aki észrevette, hogy ha a kecskéi a piros bogyókat legelészik, sokkal élénkebbek lesznek. Ezt elmondta a közelben élő szerzeteseknek, akik rájöttek arra, hogy ha a magokat megpörkölik, ízletes italt készíthetnek.

A történelem során a kávéfogyasztás különböző alkalmakkor, különböző országokban is betiltásra került és bűnnek számított. 1975-ben például  Angliában II. Károly tiltotta be a kávét, ám az ezt követő közfelháborodás hatására nemsokára kénytelen volt visszavonni a tiltást. Valószínűleg mindenki élt már át olyan hétfő reggelt, amikor szívből tudott volna azonosulni ezzel a felháborodással.

Akár naponta fogyasztasz kávét, akár csak alkalmaként, az egészen biztos, hogy a megfelelő eszközök nélkül nehéz elkészíteni és tálalni ezt az italt - segítségükkel viszont egészen profi módon készítheted el és szolgálhatod fel a kávét magadnak, családtagoknak vagy vendégeknek, és nem kell többé a közeli (vagy pont, hogy távoli) kávézókra hagyatkoznod a finom italokért.

Webshopunkba praktikus, stílusos kiegészítőket gyűjtöttünk össze kávézáshoz. Ezekkel az eszközökkel mind a tökéletes csésze kávé elkészítése, mind fogyasztása és elegáns tálalása emelhető egészen új szintre. A filteres és egyéb kávéfőző megoldásoktól kezdve a különböző design csészéken, hőtartó poharakon és kanalakon át a legszebb tej kiöntőkig minden egy helyen áll a rendelkezésedre.

Az okos megoldások és a kiváló minőség mellett ötletes, játékos és szerethető design megoldások közül is válogathatsz, amik garantáltan mosolyt csalnak az arcodra minden reggel. A letisztult, modern, rozsdamentes acél kiegészítők pedig minden konyhában és étkezőben tökéletesen mutatnak.

Induljon a reggeled a legfinomabb csésze kávéval, fedezd fel a legszebb kávéskészleteket és barista eszközöket!

Az oldal tetejére